Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.
Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.
Fusilli met kip en gegrilde paprika
Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!
- variatietipBrokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Fusilli met kip en gegrilde paprika
Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

hoofdgerecht
4 personen
505 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.
Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.
variatietip:Brokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fusilli
500 g koelverse broccoli's
1 ui
300 g kipfilet
3 el traditionele olijfolie
295 g gegrilde rode paprika's in pot