Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

505 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de roosjes van de broccoli van de stam Voeg de laatste 4 min. de roosjes toe. Snipper ondertussen de ui en snijd de kipfilet in reepjes.

  2. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Bestrooi de kip met peper en zout, voeg toe en roerbak 2 min. Snijd de paprika's in dunne reepjes, voeg toe en bak 3 min. mee.

  3. Schep de fusilli en broccoli om met het kip-paprikamengsel. Verdeel over de borden.

  • variatietipBrokkel er voor een extra smaakaccent stukjes blauwaderkaas over, bijvoorbeeld Danish Blue.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Fusilli met kip en gegrilde paprika

Zet dit pastagerecht op tafel na een lange school- en werkdag, en reken maar dat ze aanvallen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig