Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.
- algemeenOestersaus is ook heerlijk door mihoen-gerechten met vis of varkensvlees.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gerelateerde recepten
Gewokte varkensreepjes met oestersaus

hoofdgerecht
4 personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.
algemeen:Oestersaus is ook heerlijk door mihoen-gerechten met vis of varkensvlees.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
½ pak sperziebonen
½ pak mienestjes
3 el zonnebloemolie
4 varkensfiletlapjes
1 zakje Thaise roerbakmix
4 el oestersaus