Gewokte varkensreepjes met oestersaus
Aan de slag
Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gewokte varkensreepjes met oestersaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007950_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ pak sperziebonen
½ pak mienestjes
3 el zonnebloemolie
4 varkensfiletlapjes
1 zakje Thaise roerbakmix
4 el oestersaus