Gewokte varkensreepjes met oestersaus
bewaar
bewaar

Gewokte varkensreepjes met oestersaus

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de bevroren sperziebonen 2 min. in water. Giet af. Bereid ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees 1 min. Voeg de roerbakmix toe en bak nog 3 min. Doe de sperziebonen en oestersaus erbij. Warm nog 1 min. door en serveer met de mie. Ook lekker met koriander.

algemeenOestersaus is ook heerlijk door mihoen-gerechten met vis of varkensvlees.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gewokte varkensreepjes met oestersaus

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig