Wokpaksoi met paddenstoelen

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflok fijn. Verhit ⅔ van de olie in een wok en roerbak de runderreepjes 2 min. met de helft van de knoflook en de helft van de sesamolie. Voeg na 1 min. de helft van de oestersaus toe. Neem het vlees uit de wok en maak de wok schoon.

  2. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de stelen en het blad van de paksoi in de breedte in repen van 2 cm. Verhit de rest van de olie in de wok, voeg de rest van de knoflook en de rest van de sesamolie toe. Halveer de grote paddestoelen en voeg toe. Roerbak 2 min mee. De kruiden uit de paddenstoelenmix gebruik je niet. Bak de paksoi 2 min. mee. Voeg het vlees toe en breng op smaak met de rest van de oestersaus. Roerbak nog 1 min. Verdeel de mie over 4 kommen en schep de paksoi erop.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Wokpaksoi met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig