Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.
Groenteschotel Ploink

bijgerecht
4 personen
80 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bospeentjes en bosuitjes schoonmaken, wassen en in schuine stukken van ca. 3 cm lang snijden. Peterselie fijnhakken en bieslook fijnknippen. Champignons schoonvegen met keukenpapier en in vieren snijden. Minimaïs laten uitlekken.In wok olie verhitten en bospeentjes met suiker ca. 4 minuten al omscheppend bakken. Champignons en bosuitjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Minimaïs toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Groenten bestrooien met gehakte kruiden en serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
8 bospeentjes
2 theelepels suiker
3 bosuitjes
3 takjes peterselie
½ zakje knoflookbieslook
150 g kastanjechampignons
1 blikje minimaïs
2 eetlepels (olijf)olie
0 zout
0 (versgemalen) peper
Dit heb je nodig
wok
keukenpapier