Spaanse tortilla met artisjokharten
Aan de slag
Giet de artisjokharten af en snijd elke artisjokhart in 8 dunne partjes. Klop in een schaal de eieren los met 2 el water, de gehakte knoflook en peper en zout naar smaak. Roer de peterselie erdoor. Verhit in de gourmetpannetjes een beetje olie. Bak in elk pannetje 4-6 artisjokpartjes en 1 el serranoham zachtjes. Schep er 3 el eimengsel over en bak de omelet zachtjes tot het ei gestold is.
Spaanse tortilla met artisjokharten
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001098_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Giet de artisjokharten af en snijd elke artisjokhart in 8 dunne partjes. Klop in een schaal de eieren los met 2 el water, de gehakte knoflook en peper en zout naar smaak. Roer de peterselie erdoor. Verhit in de gourmetpannetjes een beetje olie. Bak in elk pannetje 4-6 artisjokpartjes en 1 el serranoham zachtjes. Schep er 3 el eimengsel over en bak de omelet zachtjes tot het ei gestold is.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)240 g artisjokharten
4 eieren
1 tl gehakte knoflook
½ zakje peterselie
3 el olijfolie
100 g serranoham
Dit heb je nodig
gourmetstel