Spaanse tortilla met artisjokharten

145 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Giet de artisjokharten af en snijd elke artisjokhart in 8 dunne partjes. Klop in een schaal de eieren los met 2 el water, de gehakte knoflook en peper en zout naar smaak. Roer de peterselie erdoor. Verhit in de gourmetpannetjes een beetje olie. Bak in elk pannetje 4-6 artisjokpartjes en 1 el serranoham zachtjes. Schep er 3 el eimengsel over en bak de omelet zachtjes tot het ei gestold is.

  • algemeenVoor kinderen kunt u de artisjokharten vervangen door voorgekookte aardappelschijfjes. Neem in plaats van serranoham reepjes gekookte ham.
  • algemeenU kunt de artisjokharten en het eiermengsel een paar uur van tevoren klaarmaken. Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Spaanse tortilla met artisjokharten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig