Roergebakken spitskool met cashewnoten

Een supersnel exotisch geheel met kokos, limoen en kerrie.

295 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de stronk van de spitskool en snijd in repen van ca. 1 cm dik. Snijd de bosuitjes in schuine ringen. Halveer de limoen en snijd de helft in 4 plakjes. Hak de cashewnoten grof.

  2. Rooster in een wok de cashewnoten en kokos in ca.1 min. al omscheppend lichtbruin. Schep de noten en kokos uit de pan. Verhit in een wok de olie. Voeg de kool en kerrie toe en roerbak al omscheppend in ca. 5 min. knapperig. Voeg de laatste min. de bosui toe en bak al omscheppend mee. Roer de noten en kokos erdoor. Breng op smaak met zout en een paar druppels limoensap.

  3. Haal van het vuur af en knip de koriander boven de kool fijn. Garneer met plakjes limoen.

  • combinatietipLekker bij couscous en lamskoteletjes.
  • Citrus snijden

    Instructievideo - 01:15 min.

Roergebakken spitskool met cashewnoten

Een supersnel exotisch geheel met kokos, limoen en kerrie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig