Biefstuk met hoisin-pindasaus

640 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bestrijk het vlees met de sojasaus en 2 el zonnebloemolie. Verwarm al roerend de pindakaas, hoisinsaus en 100 ml water in 3 min tot een gladde saus.

  2. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen. Meng het citroensap met 2 el zonnebloemolie, de sesamolie, honing en zout. Schep door de sla en bestrooi met de bosui en het sesamzaad.

  3. Bak het vlees 5 min. Keer halverwege. Laat 5 min. rusten en snijd in plakjes. Bereid de mie volgens de aan­wijzingen op de verpakking. Verdeel de mie, biefstuk, saus en salade over 4 kommen.

  • algemeenSesamolie en hoisinsaus zijn ook lekker in Aziatische wokgerechten.
  • Biefstuk met pepersaus maken

    Instructievideo - 04:54 min.

Biefstuk met hoisin-pindasaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig