Aspergequiche
bewaar
bewaar

Aspergequiche

20 min. bereiden / 35 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges en kook ze in water met zout in 8 min. beetgaar. Bak het spek in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. knapperig.

Bekleed de ingevette vorm met het deeg en leg de asperges en het spek erop. Snijd de peterselie fijn. Klop de eieren los met de crème fraîche. Voeg de kaas, peterselie en peper en eventueel zout toe.

Schenk het eimengsel over de asperges en het spek. Bak de quiche ca. 35 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met een andijviesalade. Kijk voor het recept elders op ah.nl/allerhande.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aspergequiche

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig