Ciabatta met biefstuk

540 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Snijd het kapje van de bol knoflook en besprenkel het snijvlak met 1 el olie. Pof de bol in de ovenschaal in ca. 30 min. gaar. Laat iets afkoelen.

  2. Duw de knoflooktenen uit de vliesjes. Pureer met de rozemarijn, ansjovis en 2 el olie 10 sec. met de staafmixer. Spoel de bonen af onder koud stromend water. Voeg met 3 el water toe aan het mengsel en pureer grof tot houmous. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Bestrijk de biefstukken met 2 el olie en bestrooi met peper en zout. Verhit de grillpan en gril het vlees 4 min. Keer halverwege. Neem uit de pan en laat onder een deksel 5 min. rusten.

  4. Snijd ondertussen het brood in schuine sneetjes en bestrijk met 1 el olie. Gril 2 min. in de grillpan. Keer halverwege. Snijd de biefstukken in repen en beleg het brood ermee. Serveer met de houmous.

  • Biefstuk met pepersaus maken

    Instructievideo - 04:54 min.

Ciabatta met biefstuk

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig