Aardappel barbecuesalade
Aan de slag
Boen de krieltjes schoon en halveer. Kook de halve krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de mosterd. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Besprenkel de appel met het citroensap. Meng de aardappelen met de mosterdmayonaise en bedek met de appelplakjes.
Aardappel barbecuesalade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_029571_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
210 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Boen de krieltjes schoon en halveer. Kook de halve krieltjes in water met zout in 15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen. Meng de mayonaise met de mosterd. Snijd de appel in parten, verwijder het klokhuis en snijd in dunne plakjes. Besprenkel de appel met het citroensap. Meng de aardappelen met de mosterdmayonaise en bedek met de appelplakjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)500 g krieltjes
3 el mayonaise
1 el grove Zaanse mosterd
1 Granny Smith appel
1 el citroensap