Lentecouscous met geitenkaas

775 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de couscous in een ruime schaal en meng er het zout, de komijn en geelwortel door. Schenk er het kokende water bij en laat 10 min. staan. Roer los met een vork.

  2. Kook ondertussen de doperwtjes in 4 min. beetgaar. Giet af en voeg toe aan de couscous. Snijd de abrikozen in kleine stukjes en de munt fijn. Voeg de abrikozen samen met de munt toe. Pers de limoen uit en voeg het limoensap en de olie toe en schep om. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de geitenkaas over de couscous en serveer.

  • variatietipJe kunt ook tuinerwten uit de diepvries gebruiken. Verkort de kooktijd dan met 1 min.

Lentecouscous met geitenkaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig