Breek de miehoen in stukken en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de miehoen over 4 kommen of diepe borden.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kalkoenreepjes 3 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min.
Voeg de woksaus toe en warm nog 1 min. door. Schep het kalkoen-groentemengsel op de mie en serveer.
- algemeenItaliaanse groenten in een oosters gerecht? Kán! De groenten zijn niet gekruid, de typisch oosterse smaak komt van de woksaus.
Gerelateerde recepten
Ketjap noedels

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breek de miehoen in stukken en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de miehoen over 4 kommen of diepe borden.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de kalkoenreepjes 3 min. Voeg de wokgroenten toe en roerbak 4 min.
Voeg de woksaus toe en warm nog 1 min. door. Schep het kalkoen-groentemengsel op de mie en serveer.
algemeen:Italiaanse groenten in een oosters gerecht? Kán! De groenten zijn niet gekruid, de typisch oosterse smaak komt van de woksaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak miehoen
3 el zonnebloemolie
300 g kalkoenfilet
1 zak wokgroenten
½ flesje ketjap