Pastasalade met ei

Vier de lente met deze pastasalade vol asperges.

500 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de asperges rondom vanaf vlak onder het kopje naar beneden en verwijder de houtachtige onderkant. Kook de aspgerges 5 min, draai het vuur uit en laat ze nog 10 min. in het hete water staan.

  2. Kook ondertussen de pasta gaar. Giet af en spoel koud onder stromend water. Kook ondertussen in een andere pan de eieren hard. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze in parten.

  3. Meng de mayonaise met het citroensap. Meng vervolgens de pasta met de mayonaise. Giet de asperges af en snijd ze in stukjes. Snijd het rookvlees in reepjes. Meng de asperges, eipartjes, rucola en het rookvlees door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

  • serveertipLekker met stokbrood.
  • Asperges koken

    Instructievideo - 06:34 min.

Pastasalade met ei

Vier de lente met deze pastasalade vol asperges.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig