Andijvierolletjes

Het is dat ze zo lekker zijn, anders zou het zonde zijn om de rolletjes aan te snijden!

250 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snipper de ui. Verhit de olie en fruit de ui 3 minuten. Voeg het gehakt toe en bak in 4 min. rul. Voeg de tomatenpuree en oregano toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Haal de bladeren andijvie van de krop af. Dompel de andijviebladeren 30 sec. in kokend water. Verdeel het gehakt over 8 bladeren en rol op. Lekker met aardappelpuree.

  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Andijvierolletjes

Het is dat ze zo lekker zijn, anders zou het zonde zijn om de rolletjes aan te snijden!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig