Bubbling bowl
Aan de slag
In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Bubbling bowl
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001180_612x450_JPG.jpg)
null porties
155 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)150 ml amandellikeur (slijter)
1 kaneelstokje
6 kumquats (fruit)
1 carambola
1 fles Moscato d'Asti of champagne demi-sec