In frambozenthee gepocheerde peer
Aan de slag
Peren schillen, klokhuizen verwijderen en peren in parten snijden. Peren in pan op zakje frambozenthee leggen. 4 Dl water en siroop erover schenken. Frambozen toevoegen en geheel aan de kook brengen. Ca. 1 minuut verwarmen. Theezakje verwijderen en peren in thee laten afkoelen. Peren en frambozen met schuimspaan in vier schaaltjes scheppen. Beetje thee erover scheppen.
In frambozenthee gepocheerde peer
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001200_612x450_JPG.jpg)
nagerecht
null personen
95 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Peren schillen, klokhuizen verwijderen en peren in parten snijden. Peren in pan op zakje frambozenthee leggen. 4 Dl water en siroop erover schenken. Frambozen toevoegen en geheel aan de kook brengen. Ca. 1 minuut verwarmen. Theezakje verwijderen en peren in thee laten afkoelen. Peren en frambozen met schuimspaan in vier schaaltjes scheppen. Beetje thee erover scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)4 handperen
1 zakje frambozenthee
4 eetlepels aardbeien-kiwisiroop
1 blikje frambozen op lichte siroop