Limoenen en 4 sinaasappels goed schoonboenen. Heel dunne schilletjes eraf snijden. Limoenen en sinaasappels uitpersen. Sap zeven. Over glazen om en om ijsblokjes, citrusschilletjes en muntblaadjes verdelen. Sinaasappel-limoensap en ananassap erover schenken. Aanvullen met mineraalwater.
Gerelateerde recepten
Citrusmimosa

6 porties
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Limoenen en 4 sinaasappels goed schoonboenen. Heel dunne schilletjes eraf snijden. Limoenen en sinaasappels uitpersen. Sap zeven. Over glazen om en om ijsblokjes, citrusschilletjes en muntblaadjes verdelen. Sinaasappel-limoensap en ananassap erover schenken. Aanvullen met mineraalwater.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 porties)
2 limoenen
10 sinaasappels
30 ijsblokjes
24 verse muntblaadjes
300 ml ananassap
200 ml koolzuurhoudend mineraalwater
Dit heb je nodig
hoge glazen