Andijviesalade met gorgonzola

450 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de andijvie in een schaal. Halveer de pruimen, verwijder de pit en snijd de helften doormidden. Voeg toe aan de andijvie en schep om.

  2. Verhit 2 el olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep regelmatig om. Maak ondertussen een dressing van de honing, azijn, 3 el olie en peper en zout.

  3. Voeg de champignons en Gorgonzola toe aan de andijviesalade en schep om met de dressing. Lekker met gegrilde kipfilet en stokbrood.

  • Steenfruit snijden

    Instructievideo - 01:10 min.

Andijviesalade met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig