Biefstuk met chili-tomatensaus

305 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Maak met een scherp mes 4-5 kleine inkepingen aan 1 kant van de biefstuk. Snijd de knoflook in zeer dunne plakjes. Duw de plakjes in de inkepingen in het vlees.

  2. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Meng met de olie en het zout. Laat de biefstukken hierin minimaal 30 min. marineren.

  3. Meng de chilisaus en tomatenblokjes in een kommetje. Gril de biefstukken op de barbecue in 5 min. medium. Keer halverwege. Serveer met de chili-tomatensaus. Lekker met een gegrilde maiskolf en gepofte aardappel.

  • algemeenHoudt u van pittig? Voeg dan nog 1 rode peper toe aan de marinade.
  • Vlees grillen op de barbecue

    Instructievideo - 02:53 min.

Biefstuk met chili-tomatensaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig