Rigatoni met courgette en ricotta
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.
Rigatoni met courgette en ricotta
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_058795_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een hapjespan 2 el olie. Fruit de ui 3 min. Voeg de courgette toe en bak op middelhoog vuur 3 min. mee. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan. Bak de Toscaanse carrés in 6 min. goudbruin en krokant. Schep de pasta door de courgette. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de ricotta erop. Serveer met de Toscaanse carrés.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g rigatoni
4 el olijfolie
2 rode uien
2 courgettes
2 tenen knoflook
2 tl gedroogde oregano
2 schaaltjes Toscaanse carré
1 bakje ricotta