Verhit 300 ml water in een steelpan en los de suiker in op. Laat 3 min. op hoog vuur inkoken en laat afkoelen.
Pers de citroenen en limoenen uit. Rasp 1 el limoenschil en 1 el citroenschil en doe samen met het sap en de fijngesneden munt bij de siroop. Schenk in een diepvriesdoos en laat minstens 3 uur opstijven in de diepvries. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in glazen.
Gerelateerde recepten
Citrusgranita met munt

nagerecht
4 personen
295 kcal
15 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Verhit 300 ml water in een steelpan en los de suiker in op. Laat 3 min. op hoog vuur inkoken en laat afkoelen.
Pers de citroenen en limoenen uit. Rasp 1 el limoenschil en 1 el citroenschil en doe samen met het sap en de fijngesneden munt bij de siroop. Schenk in een diepvriesdoos en laat minstens 3 uur opstijven in de diepvries. Roer elke 30 min. los met een vork. Serveer in glazen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g suiker
4 citroenen
4 limoenen
3 el munt
Dit heb je nodig
diepvriesdoos