Tomaten met vegagehakt

535 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 25 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in blokjes van een 1/2 cm bij een 1/2 cm (brunoise). Verhit de olie en bak de courgette en tijm 3 min. Doe de bonen en het gehakt erbij en warm nog 2 min. door. Breng op smaak met peper en zout.

  2. Verdeel de aardappelpartjes over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 25 min. in de oven.

  3. Snijd de bovenkant van de tomaten en schep met een lepel de zaadlijsten eruit. Vul de tomaten met het gehaktmengsel en bestrooi met de kaas. Zet de tomaten tussen de aardappelpartjes in de oven en bak ca. 15 min. mee. Serveer direct.

  • algemeenMaak een dubbele portie gevulde tomaten en serveer de volgende dag met tagliatelle. Verwarm de tomaten 20 min. in de oven op 160 °C.
  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Tomaten met vegagehakt

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig