Ciabattina chorizo en mozzarella
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat de plakjes uitlekken op keukenpapier.
Zet de ovengrill aan. Halveer de ciabattina's in de breedte, zodat u 4 broodjes krijgt. Snijd ze overlangs doormidden en beleg de onderkanten met de chorizo, tomaten en ui. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel erover. Leg de belegde onderkanten 4 min. onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Leg de bovenkanten van de broodjes erop en serveer.
Ciabattina chorizo en mozzarella
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008553_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak de ciabattina's af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de chorizo 5 min. Haal met een schuimspaan uit de pan en laat de plakjes uitlekken op keukenpapier.
Zet de ovengrill aan. Halveer de ciabattina's in de breedte, zodat u 4 broodjes krijgt. Snijd ze overlangs doormidden en beleg de onderkanten met de chorizo, tomaten en ui. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel erover. Leg de belegde onderkanten 4 min. onder de grill totdat de kaas gesmolten is. Leg de bovenkanten van de broodjes erop en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak ciabattina
100 g chorizo
4 tasty tom tomaten
1 rode ui
2 zakjes mozzarella