Martiniballetjes

65 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 20 min. wachten

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe het gehakt, ei, de mosterd, ui, nootmuskaat, cayennepeper, tomatenpuree en 2 el paneermeel in een grote kom. Meng alles goed door elkaar. Draai met natte handen 25 balletjes ter grootte van een walnoot.

  2. Doe 4 el paneermeel in een schaal en rol de balletjes er doorheen. Verhit de boter en bak de balletjes rondom aan. Draai het vuur laag en laat in ca. 15 min. garen.

  3. Draai het vuur hoog, voeg de Martini toe en bak nog 1 min. Serveer de balletjes aan de cocktailprikkers met de salsasaus.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Martiniballetjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig