Frites van koolraap en knolselderij

Mmm... een patatje mét. Maar dan van wintergroenten en kruidenmayo.

380 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de koolraap en de knolselderij en snijd ze in frieten. Kook ze 3 min. en giet af. Verhit ondertussen de olie in een wok of pan tot 180 °C of zet de frituurpan aan. Verdeel de groenten in porties. Frituur elke portie 3-4 min. Laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Meng ondertussen in een kom de mayonaise met de kerriepoeder en gembersiroop. Serveer als dip bij de frites. Bon appétit!

  • Frites van koolraap en knolselderij

    Instructievideo - 01:24 min.

Frites van koolraap en knolselderij

Mmm... een patatje mét. Maar dan van wintergroenten en kruidenmayo.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig