Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
- algemeenU kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.
Bakken met bladerdeeg
Instructievideo - 02:21 min.
Gerelateerde recepten
Soepstengels met tapenade

bijgerecht
10 personen
45 kcal
5 min. bereiden
12 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 ºC. Bestrijk de bladerdeegplakjes aan 1 kant met tapenade. Snijd elk plakje in 5 repen. Draai de uiteinden van de repen in tegengestelde richting tot een spiraal. Bak ze een bakplaat ca. 12 min. in de oven. Eet ze warm, lauw of koud.
algemeen:U kunt de soepstengels 4 uur van tevoren bereiden.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 10 personen)
2 plakjes roomboterbladerdeeg
1 el tapenade van zwarte olijven
Dit heb je nodig
bakplaat, bekleed met bakpapier