Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.
- algemeenDeze dip is aan de grove kant, met een lekkere bite. Houdt u meer van een gladde saus, pureer de saus dan even kort met de staafmixer.
- algemeenIn plaats van groene pepers kunt u ook rode pepers gebruiken.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Pittige yoghurt-korianderdip

bijgerecht
6 personen
25 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het steeltje van de groene peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de pepers, knoflook, gember en het korianderblad fijn. Doe ze over in een kom en meng met de yoghurt en garam masala. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.
algemeen:Deze dip is aan de grove kant, met een lekkere bite. Houdt u meer van een gladde saus, pureer de saus dan even kort met de staafmixer.
algemeen:In plaats van groene pepers kunt u ook rode pepers gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
2 groene pepers
1 teen knoflook
0 verse gember
0 takjes koriander
300 ml magere yoghurt
1 tl garam masala
1 limoen