Kalfsoester met champignonsaus

Het voordeel van kalfsoester: het is zulk mager vlees dat je het maar even kort hoeft te bakken.

545 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Verdeel de broccoli in roosjes en was ze. Verhit in een braadpan 1 el boter. Bak de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit 2 el boter in een steelpan. Bak de champignons ca. 2 min. Voeg de saus bij de champignons en verwarm volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar.

  3. Verhit intussen de rest van de boter in een koekenpan. Bestrooi de kalfsoesters met peper en bak in ca. 4 min. rosé. Breng de aardappelen en broccoli op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi de kalfsoesters met zout en serveer met saus, aardappelen en broccoli.

Kalfsoester met champignonsaus

Het voordeel van kalfsoester: het is zulk mager vlees dat je het maar even kort hoeft te bakken.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig