Snijd de paprika in stukjes van 1 cm en de komkommer in halve maantjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken en vang 2 el van de olie (per 4 personen) op.
Meng de salade, paprika, komkommer, ui, tonijn, opgevangen olie, witte kaas, olijven en azijn door elkaar.
Salade met tonijn
Lichte lunch met tonijn. In 10 minuten op je bord!
- combinatietipLekker met (knoflook)brood. Let op: het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Salade met tonijn
Lichte lunch met tonijn. In 10 minuten op je bord!

4 personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in stukjes van 1 cm en de komkommer in halve maantjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Laat de tonijn uitlekken en vang 2 el van de olie (per 4 personen) op.
Meng de salade, paprika, komkommer, ui, tonijn, opgevangen olie, witte kaas, olijven en azijn door elkaar.
combinatietip:Lekker met (knoflook)brood. Let op: het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 rode paprika
1 komkommer
1 rode ui
320 g tonijn in olijfolie
150 g gemengde salade
170 g witte kaasblokjes
235 g groene olijven met paprika
2 el azijn