Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
Aan de slag
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Spinazieschnitzel met kruidenkrieltjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011810_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op de hoogste stand. Krieltjes in pan met water in ca. 5 minuten gaarkoken. Tomaten wassen en inkruisen, bestrooien met zout en peper, besprenkelen met de helft 1/6 olie en in ovenschaal zetten. Tomaten ca. 10 minuten grillen, halverwege omkeren en nogmaals besprenkelen met dezelfde hoeveelheid olie. In koekenpan rest van olie verhitten en op matig vuur spinazierondo's onder af en toe keren in ca. 5 minuten gaar bakken. Kruiden door krieltjes scheppen. Schnitzels serveren met krieltjes en gegrilde tomaten.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)700 g krieltjes
8 tomaten
6 el milde olijfolie
360 g Garden Gourmet spinazie-kaas rondo's
4 el Italiaanse kruidenmix
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter