Gebakken zalmfilet met frisse salade
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.
Gebakken zalmfilet met frisse salade
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011849_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zalm in 4 stukken verdelen en bestrooien met zalmkruiden (uit verpakking). In koekenpan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Zalm in ca. 8 minuten aan beide zijden mooi bruinbakken. Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden. Sla en komkommer mengen met 4 zakjes uit salad kit. Knoflook pellen en boven olijfolie uitpersen. Ciabatta in plakjes snijden en besprenkelen met knoflookolie. Broodplakjes ca. 3 minuten onder grill leggen. Zalm serveren met salade en ciabatta.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 schaaltjes Schotse zalmfilet
50 g boter of margarine
½ komkommer
1 zakje gemengde sla extra
1 salad kit
2 teentjes knoflook
3 eetlepels olijfolie (extra vierge)
1 ciabatta