Komkommersalade augurk en haring
Aan de slag
Kook de winterpeen in 3 min. beetgaar. Giet af en laat in 10 min. afkoelen.
Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise).
Serveer de komkommer, augurk, haring en winterpeen in kommetjes op een platte schaal. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus in een kommetje bij de groenten en vis.
Laat iedereen aan tafel zelf zijn salade samenstellen.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Komkommersalade augurk en haring
bijgerecht
null personen
255 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de winterpeen in 3 min. beetgaar. Giet af en laat in 10 min. afkoelen.
Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise).
Serveer de komkommer, augurk, haring en winterpeen in kommetjes op een platte schaal. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus in een kommetje bij de groenten en vis.
Laat iedereen aan tafel zelf zijn salade samenstellen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g winterpeen
1 komkommer
10 kleine augurken
3 zure haringen
1 bekertje crème fraîche
3 tl mierikswortel