Komkommersalade augurk en haring
bewaar
bewaar

Komkommersalade augurk en haring

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de winterpeen in 3 min. beetgaar. Giet af en laat in 10 min. afkoelen.

Snijd ondertussen de komkommer in de lengte in kwarten. Verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 x 1 cm (brunoise).

Serveer de komkommer, augurk, haring en winterpeen in kommetjes op een platte schaal. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en breng op smaak met peper en zout. Serveer de saus in een kommetje bij de groenten en vis.

Laat iedereen aan tafel zelf zijn salade samenstellen.

Brunoise snijden

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Komkommersalade augurk en haring

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig