Arrabbiata met paprika en wodka
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en chilipeper 1 min. Voeg de paprika en ui toe en bak 7 min. mee. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. koken op middelhoog vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de wodka toe aan de saus en kook nog 1 min. mee. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en schaaf de kaas erover. Serveer direct. Lekker met een salade van Tasty Tom tomaten en mozzarella.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Arrabbiata met paprika en wodka
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008876_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en chilipeper 1 min. Voeg de paprika en ui toe en bak 7 min. mee. Voeg de tomaten toe en laat 10 min. koken op middelhoog vuur.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de wodka toe aan de saus en kook nog 1 min. mee. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden. Schep de saus erop en schaaf de kaas erover. Serveer direct. Lekker met een salade van Tasty Tom tomaten en mozzarella.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 rode paprika's
3 el olijfolie
1 teen knoflook
2 tl chilipeper
2 uien
2 blikken tomatenblokjes
300 g tagliatelle
3 el wodka
100 g Parmezaanse kaas