Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.
Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.
Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.
- algemeenVervang de mozzarella door 300 g verkruimelde zachte geitenkaas voor een extra frisse smaak.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Gerelateerde recepten
Pastasalade met tuinbonen

hoofdgerecht
4 personen
690 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.
Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.
Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.
Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.
algemeen:Vervang de mozzarella door 300 g verkruimelde zachte geitenkaas voor een extra frisse smaak.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g farfalle
2 groentebouillontabletten
1 pak fijne tuinboontjes
1 venkelknol
1 bakje basilicum
1 bakje bieslook
1 bakje platte peterselie
1 teen knoflook
6 el olijfolie
1 bol buffelmozzarella
½ bakje pistachenoten