Pastasalade met tuinbonen

690 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar in water met de bouillontabletten. Doe in een vergiet, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.

  2. Kook ondertussen de tuinboontjes in 5 min. gaar. Spoel ze koud onder stromend water en laat uitlekken. Snijd de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in dunne plakjes. Bewaar het groen.

  3. Snijd het venkelgroen, basilicum, de bieslook en peterselie fijn. Meng met de knoflook en olie. Breng royaal op smaak met peper en zout.

  4. Meng de pasta met de venkel, tuinbonen, kruidensalsa en mozzarella. Bestrooi voor het serveren met de pistachenootjes.

  • algemeenVervang de mozzarella door 300 g verkruimelde zachte geitenkaas voor een extra frisse smaak.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Pastasalade met tuinbonen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig