Aardappel met dip

380 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 45 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de aardappelen en snijd in parten. Pers de knoflook. Meng de aardappelen met de olijfolie, knoflook en paprikapoeder. Schep op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met zout en bak ca. 45 min. in de oven. Schep halverwege om.

  2. Snijd de knoflook en koriander fijn. Meng de yoghurt, koriander, knoflook, paprikapoeder, peper en zout. Serveer bij de aardappelen.

  • bewaartipJe kunt dit gerecht 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm voor serveren 10 min. in de oven op 190 ºC.

Aardappel met dip

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig