Italiaanse kipschotel met broccoli

570 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 30 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snijd de kipfilet in plakjes en de mozzarella in plakken. Vet de ovenschaal in met de olijfolie. Leg de kipfilet dakpansgewijs in de ingevette ovenschaal. Pers de knoflook erboven en bestrooi de kip met peper. Schenk de pastasaus erover. Leg de plakken mozzarella erop en bestrooi met de oregano en peper. Bak de kipschotel in de oven in ca. 30 min. goudbruin en gaar.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de steel in plakjes. Kook de broccoli in 6 min. beetgaar. Serveer de kipschotel met de spaghetti en broccoli.

  • bewaartipJe kunt de kipschotel de avond van tevoren bereiden. Ga op de dag zelf verder bij stap 2. Bewaar de schotel afgedekt in de koelkast.

Italiaanse kipschotel met broccoli

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig