Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino. Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum. Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.
Scroppino van bosvruchtenijs

4 personen
245 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino. Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum. Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 beker bosvruchten sorbetijs
400 ml prosecco
100 ml wodka
2 takjes basilicum
Dit heb je nodig
blender
4 (cocktail)glazen