Mosselen met kruiden en bleekselderij

165 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit 1 el olijfolie en bak de knoflook en bleekselderij 1 min. Giet de mosselen af en voeg met de wijn toe aan het bleekselderijmengsel. Schep om. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Voeg de peterselie en salie toe. Breng nog 1 keer aan de kook, schep om en serveer. Lekker met gekruide ribbelpartjes knoflook/rozemarijn uit de oven (zak 600 g, diepvries) en een romige koolsalade.

  • Mosselen maken

    Instructievideo - 04:50 min.

Mosselen met kruiden en bleekselderij

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig