Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.
Tagliatelle met spinaziesaus

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In pan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten fruiten. Spinazie toevoegen en onder af en toe roeren verwarmen. Ham in reepjes snijden. Roomkaas door spinazie roeren. Tagliatelle serveren met spinaziesaus. Garneren met hamreepjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1½ pak tagliatelle
1 ui
2 el olijfolie
1 pak bladspinazie deelblokjes
100 g rauwe ham
1 pakje roomkaas met kruiden