Klop de slagroom met de vanillesuiker bijna stijf. Zet 4 glaasjes espresso. Schep op elk glaasje 1 el slagroom en bestrooi met cacaopoeder.
- bereidingstipAls je geen espressoapparaat hebt, kun je ook espresso-oploskoffie (potje 100 g) gebruiken.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:31 min.
Espresso met slagroom

4 personen
75 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de vanillesuiker bijna stijf. Zet 4 glaasjes espresso. Schep op elk glaasje 1 el slagroom en bestrooi met cacaopoeder.
bereidingstip:Als je geen espressoapparaat hebt, kun je ook espresso-oploskoffie (potje 100 g) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
75 ml verse slagroom
8 g vanillesuiker
4 espresso
1 tl cacaopoeder