In grote hapjespan of wok met deksel olie verhitten. Krieltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Vuur laag draaien, deksel op pan leggen en krieltjes in ca. 5 minuten goudbruin bakken. Ratatouillemix erbij doen en onafgedekt op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Hamreepjes erdoor scheppen en nog ca. 1 minuut verwarmen. Pan van vuur nemen, pesto erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
Gerelateerde recepten
Pestokrieltjes met roerbakratatouille

hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In grote hapjespan of wok met deksel olie verhitten. Krieltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Vuur laag draaien, deksel op pan leggen en krieltjes in ca. 5 minuten goudbruin bakken. Ratatouillemix erbij doen en onafgedekt op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken. Hamreepjes erdoor scheppen en nog ca. 1 minuut verwarmen. Pan van vuur nemen, pesto erdoor roeren en op smaak brengen met zout en peper.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eetlepels olijfolie
700 g panklare krieltjes
1 zak ratatouille-groentemix
200 g hamreepjes
100 g groene pesto
Dit heb je nodig
wok