Spinaziestamppot met geitenkaasjes
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Spinaziestamppot met geitenkaasjes
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011915_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
410 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ zakje zongedroogde tomaten
1 pak aardappelpuree voor stamppot
2 pakken gepaneerde geitenkaasjes
1 zak spinazie
25 g boter of margarine