Smaakvolle truffelpenne met broccoli

6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.

585 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.

  • bereidingstipBestrooi de pasta voor een extra kruidige smaak met 2 tl gedroogde tijm.

Smaakvolle truffelpenne met broccoli

6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig