Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.
- bereidingstipBestrooi de pasta voor een extra kruidige smaak met 2 tl gedroogde tijm.
Gerelateerde recepten
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
bereidingstip:Bestrooi de pasta voor een extra kruidige smaak met 2 tl gedroogde tijm.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g volkorenpenne
600 g koelverse broccoliroosjes
1 el traditionele olijfolie
250 g magere gerookte spekreepjes
80 g truffel-paddenstoelentapenade
60 g walnoten