Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
Smaakvolle truffelpenne met broccoli
6 ingrediënten, 15 minuten: meer heb je niet nodig voor deze rijke pasta.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_043933_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Halveer ondertussen de broccoliroosjes en kook ze in 4 min. beetgaar.
Verhit de olie in een koekenpan. Bak de spekreepjes in 3 min. uit. Schep de broccoli en tapenade erdoor en houd op laag vuur warm. Hak de walnoten grof. Schep de pasta met de walnoten door het spek-broccolimengsel. Voeg peper toe en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g volkorenpenne
600 g koelverse broccoliroosjes
1 el traditionele olijfolie
250 g magere gerookte spekreepjes
80 g truffel-paddenstoelentapenade
60 g walnoten