Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Maak ondertussen de zalm schoon en verdeel in stukken. Snijd de paksoi in reepjes en snipper de ui. Giet de aardappelen af. Zet de pan op laag vuur en schenk de kokosmelk erbij. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de paksoi, ui en zalm erdoor.
Breng de stamppot op smaak met de sambal en serveer.
- bereidingstipEten er kinderen mee? Laat de sambal dan achterwege en zet het potje sambal apart op tafel.
Pittige paksoistamppot met zalm

hoofdgerecht
4 personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Maak ondertussen de zalm schoon en verdeel in stukken. Snijd de paksoi in reepjes en snipper de ui. Giet de aardappelen af. Zet de pan op laag vuur en schenk de kokosmelk erbij. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de paksoi, ui en zalm erdoor.
Breng de stamppot op smaak met de sambal en serveer.
bereidingstip:Eten er kinderen mee? Laat de sambal dan achterwege en zet het potje sambal apart op tafel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1¼ kg koelverse stamppotaardappelen
1 stuk roze zalm in blik
1 rode ui
1 struik paksoi
200 ml kokosmelk
3 tl sambal oelek
Dit heb je nodig
pureestamper