0.00
Totaalbedrag winkelmand 0.00
menu
Côte de boeuf met kruidige rub
Mosselen met gember, sake en limoenblad
Salade met gegrilde nectarine en burrata
Shortcakes met in de oven gebakken nectarine en crème fraîche
Nectarinejam
Koude noedelsalade met kruidenolie
Kruidenboter geïnspireerd op Café de Paris
Quiche ham prei en kruiden
Tuinkruidensalade met crispy knoflook
Pasta met kruidenpangrattato
Zomerse kruidencocktail
Engelse fool met framboos en rode bes
Aardbei-banaanijs
Vanille-ijs met kersen en chocolade
Zomerfruit met muntsuiker
Pudding met Nederlandse bessen
No-bake taartjes met lemoncurd, bramen en tijm
Meloen-granita met munt
Custardtoetje met bladerdeeg en pruimen
IJsblokjes van limonade en fruit
Stracciatella-ijs maken
Feta-watermeloenspiesjes
Summer rolls
Zomerse watermeloentaart
Frosé
Zomerse visborrelplank
Pizza al tartufo
Frozen bananas
Mini-burrata met gegrilde trostomaatjes en knoflooktoast
IJsthee met sinaasappel en perzik
Salade niçoise
Paella met garnalen en mosselen
Frappé
Snelle uitdeelijsjes
Quinoasalade met groene asperges en witte kaas