Franse voorgerechten met vlees
Franse voorgerechten? Dit zijn de beste recepten met vlees, voor de ideale eerste gang. Van huisgemaakte paté tot subtiele terrines met ham en een goedgevulde cassoulet.
![Paté brûlée Paté brûlée](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_220x162_JPG.jpg 220w 162h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_302x220_JPG.jpg 302w 220h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_440x324_JPG.jpg 440w 324h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_612x450_JPG.jpg 612w 450h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_1024x748_JPG.jpg 1024w 748h, https://static.ah.nl/static/recepten/img_007815_1224x900_JPG.jpg 1224w 900h)
Paté brûlée
- Klop de slagroom lobbig. Meng de port door de paté met een vork en schep de room er luchtig door. Verdeel over de schaaltjes en laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
- Zet vlak voor serveren de ovengrill aan. Rooster het brood in de broodrooster. Bestrooi de paté met de rietsuiker. Zet de schaaltjes 2 min. onder de grill. Serveer de paté brûlée met het geroosterde brood.