- 1
- 2
- 3
Aantal personen
4 kipbraadworsten | |
1 jonagold appels | |
1 stengel bleekselderij | |
8 verse salieblaadjes | |
56 gram kidsmix gedroogd fruit abrikoos/rozijn | |
4 kalkoenschnitzels | |
150 gram Fiorucci pancetta | |
20 gram ongezouten roomboter | |
50 gram pecannoten |
deegroller
Ontvel de saucijzen en doe het vlees in een kom. Schil de appel en snijd het vruchtvlees aan 4 kanten langs het klokhuis eraf. Snijd in zo klein mogelijke blokjes. Snijd de bleekselderij in even kleine blokjes als de appel. Snijd de salie fijn. Meng het worstvlees met de appel, bleekselderij, salie en het gedroogde fruit.
Leg de kalkoenschnitzels tussen 2 vellen vershoudfolie, sla ze iets plat met de deegroller en rol ze uit tot dunne lappen. Verwijder de folie.
Verdeel de worstvulling over de schnitzels en rol deze op. Wikkel de pancetta strak eromheen, laat de zijkanten open. Snijd de rolletjes doormidden.
Verhit de boter in een braadpan of koekenpan en bak de rolletjes op middelhoog vuur rondom bruin. Zet het vuur laag en laat het vlees in 20 min. gaar worden. Hak de pecannoten grof. Snijd de rolletjes schuin door en bestrooi met de pecannoten.