- 1
- 2
- 3
Aantal personen
1 krop romainesla | |
100 gram Chinese kool | |
100 gram bloemkool | |
2 tomaten | |
1 avocado | |
1 rode ui | |
150 gram witlof | |
150 gram bospenen | |
150 gram puntpaprika's | |
75 gram radijsjes | |
150 gram bleekselderij | |
150 gram snackaugurken | |
100 gram saladecroutons naturel | |
150 gram notenmix | |
150 ml balsamicodressing | |
150 gram vegan mayonaise |
Leg een grote houten plank klaar. Haal de bladeren van de sla los en was ze. Snijd de kool in plakken. Snijd de tomaten en avocado in parten. Snijd de rode ui in dunne ringen. Was de knapperige groente. Snijd de witlof doormidden, houd de bospeen heel. Snijd de puntpaprika en bleekselderij in lange, dunne repen en snijd de radijs in dunne plakjes. Was het blad van de radijs.
Leg alle sla, het radijsblad en de gesneden groente naast elkaar op de grote plank. De groente mag een beetje over elkaar heen liggen. Serveer met de smaakmakers. Doe de dressings in kleine kommetjes, zet tussen de groente en gebruik als dip.