Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.
Superfoods
Gojibessen, cacaobonen, hennepzaad, tarwegras, chiazaad, kokosvet: stuk voor stuk superfoods. Maak er supergerechten, smoothies en dressings mee.
Granola met kokos en cranberry's
Ingrediënten
Aantal porties
95 gram ongebrande hazelnoten | |
6 eetlepel vloeibare honing | |
6 eetlepel zonnebloemolie | |
300 gram havermout | |
55 gram geraspte kokos | |
100 gram pompoenpitten | |
150 gram gedroogde cranberry's |
Dit heb je nodig
bakpapier