Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.
- variatietipServeer er voor een extra fris accent partjes limoen bij.
Gerelateerde recepten
Kip picadillo met korianderroom
Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.

hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.
Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.
variatietip:Serveer er voor een extra fris accent partjes limoen bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
15 g verse koriander
250 g winterpeen
300 g witte snelkookrijst
2 el zonnebloemolie
300 g kipgehakt gekruid
2 tl picadillo
400 g verse Mexicaanse roerbakgroente
125 g zure room