Kip picadillo met korianderroom

Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.

555 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de winterpeen in blokjes en de blaadjes van de koriander grof. Kook de rijst volgens de aanwij­zingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de peen 1 min. Voeg het kipgehakt toe en bak in 2 min. rul. Schep de picadillo erdoor. Voeg de roerbakmix toe en bak al omscheppend in 4 min. beetgaar.

  3. Meng de koriander met de room en breng op smaak met peper. Verdeel de rijst en kip picadillo over de borden. Serveer er de korianderroom bij.

  • variatietipServeer er voor een extra fris accent partjes limoen bij.

Kip picadillo met korianderroom

Het perfecte Mexicaanse gerecht voor drukke dagen. Met kip en roerbakgroenten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig